Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Open Belgium, jaarlijkse conferentie over open kennis en open data, op 6 maart in Brussel

23/02/2017

Open Belgium is een jaarlijkse bijeenkomst over open kennis en open data in België. Gedurende 1 dag komen 300 overheidsmedewerkers, academici, bedrijfsleiders en middenveldorganisaties samen en bespreken ze alle initiatieven en de huidige stand van zaken in open kennis en open data in België.

Het thema van dit jaar is "Open steden, slimme data". Op de agenda: verschillende manieren waarop open kennis en open data kunnen bijdragen aan een slimme stedelijke ontwikkeling, de ontwikkeling van slimme applicaties en de shift van de toenemende kwantiteit van data naar de toenemende kwaliteit van data.

Het volledige programma is terug te vinden op http://2017.openbelgium.be/

Met de promotiecode BELIEVERSOFOPEN kan je als V-ICT-OR lid 15% korting krijgen bij aankoop van tickets op openbelgium17.eventbrite.nl.