Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Schrijf je nu in voor de infosessie over bouwstenen

06/03/2017

In het voorjaar van 2017 organiseert Informatie Vlaanderen in samenwerking met het Facilitair Bedrijf een reeks infosessies over de bouwstenen van Vlaanderen Radicaal Digitaal. De sessie richt zich tot experten die betrokken zijn bij digitaliseringsprojecten. We denken hierbij aan projectmanagers, businessanalisten en projectmedewerkers. Alle info over data en locaties vind je op deze pagina. Je kunt je er ook inschrijven.(externe link)

Deze sessie is een herhaling van de sessies die we organiseerden op 5 en 13 december 2016 in Brussel en Gent. 

Meer informatie over de verschillende bouwstenen vind je op deze pagina

Programma 

  • 9u30: onthaal en koffie 
  • 10u – 10u15: Verwelkoming 
  • 10u15 – 11u45u: Informatie Vlaanderen en Het Facilitair Bedrijf over hun bouwstenen. Aan de hand van een praktische case licht men de bouwstenen toe 
  • 11u45 – 12u: Slotwoord 
  • 12u – 13u: Broodjeslunch                                               

Vlaanderen Radicaal Digitaal 

Deze infosessie kadert in de realisatie van het programma Vlaanderen Radicaal Digitaal. Vlaanderen Radicaal Digitaal is de verzamelnaam voor alles wat de overheid onderneemt om de digitalisering van de Vlaamse overheid mogelijk te maken. 

Bron