Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Dilbeek maakt zijn netwerk klaar voor het digitale tijdperk

04/04/2017

Digitalisatie zorgt ervoor dat IT een belangrijke schakel wordt in het goed functionaliseren van een lokaal bestuur. Echter, de middelen en mensen hiervoor worden niet altijd ter beschikking gesteld. Met de GDPR wetgeving die erbij komt staan we dan ook voor een belangrijke uitdaging. Dilbeek koos hiervoor om Meraki uit te rollen. Deze cloud managed netwerk oplossing voor switching, wireless, (data)security en camera’s verbetert de controle die je over het netwerk hebt, vergemakkelijkt netwerk management en is kost efficient.
Daarenboven voorziet de Cisco Meraki Cloud Managed Networking oplossing een krachig en intutief gecentraliseerd management zonder de kost en complexiteit van een traditionele draadloze controller. Tijdens dit speakerslot zal Dilbeek jullie hun ervaring delen, en staan we open voor vragen die jullie nog mogen hebben

U kan het volledige programma van Shopt IT raadplegen en inschrijven via deze pagina