Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De stad als 1 service organisatie

03/05/2017

De stad Roeselare is volop bezig de ganse stadsorganisatie om te vormen naar één soepel werkende service organisatie. De realisaties op één jaar tijd zijn verbluffend en dit zonder grote business programma’s. Het aantal teams en processen die zijn aangepakt is hoger dan bij aanvang gehoopt.

Dit traject is onderdeel van een bredere ICT strategie waarbij het aantal software toepassingen en leveranciers wordt teruggeschroefd, data silo’s verdwijnen en ICT het voortouw neemt in de digitale transformatie van de stad.

In dit sprekersslot op Shopt IT licht de Directeur ICT Shared Services Groep Roeselare toe wat dit betekent, welke valkuilen u moet vermijden en hoe een service management tool zoals TOPdesk hierin een cruciale rol speelt.

Bekijk hier het volledige programma van Shopt IT en schrijf snel in!