Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Digitale transformatie – Een praktijkvoorbeeld

02/05/2017

Een praktijkvoorbeeld van een succesvolle digitale transformatie en de vergaande positieve invloed hiervan op alle aspecten van de bedrijfsprocessen binnen een organisatie. Proactieve innovatie, strategische toekomstvisie en state-of-the-art digitale technologie als de belangrijkste drivers van verbeterde klantbeleving, optimalisatie van bedrijfsprocessen en de operationele efficiency.

We gaan mee met de reis van een organisatie, met het doel om een klantgericht ecosysteem in het kader van digitale transformatie te creëren. Een lokale organisatie en hun vertrouwde technologiepartner bespreken, hoe een combinatie van een holistische, organisatiebrede strategie en robuuste digitale technologie zakelijke processen kunnen stroomlijnen, samenwerking bevorderen, werknemers en klanten faciliteren en waarde creëren voor alle stakeholders.

Kom op Shopt IT luisteren naar Stephane Horta, CEO, iGuana en Bjorn Devuyst, Medewerker archief, AZ Deltai

Bekijk hier het volledige programma van Shopt IT en schrijf snel in!