Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Efficiënter en veiliger werken met uw huidige applicaties

28/04/2017

Meerdere applicaties invoeren binnen de organisatie leidt tot meer structuur maar ook tot een segregatie van informatie over verschilende toepassingen. Dit vertroebelt het overzicht en beperkt de toegankelijkheid. Informatie in deze applicaties kan eenvoudig ontsloten worden binnen een samenwerkingsplatform zoals SharePoint of Office365.

Ometa heeft samen met Mechelen, Hasselt, Genk en Brasschaat een Proof Of Concept opgezet voor het beheer van sociale dossiers in hun interne organisatie. De huidige applicaties werden hier niet vervangen. De portaallaag leidt tot meer efficiëntie. Dit wil Ometa graag met jullie delen op Shopt IT.

Bekijk hier het volledige programma van Shopt IT en schrijf snel nog in!