Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Gebruiksvriendelijke sjabloonsoftware stroomlijnt communicatie en huisstijl van Stad Kortrijk.

12/04/2017

Ben je ook op zoek naar een betaalbare en gebruiksvriendelijke sjabloonsoftware waarmee je uitnodigingen, flyers, affiches kan aanmaken en aanpassen binnen de huisstijl van jouw organisatie (stad, Ocmw, gemeente, brandweerzone, politiezone, …) ? Wens je daarnaast ook een vlotte koppeling met een beeldbank om het plaatje af te maken? 

We delen graag onze ervaringen aan de hand van voorbeelden en getuigenissen. De succesvolle samenwerking tussen Stad Kortrijk en 2imagine resulteerde in een oplossing waar iedereen ondertussen vlot en graag mee werkt. Niet enkel verloopt de communicatie veel efficiënter, maar ook de huisstijl is consistent en gestroomlijnd. Dit draagt bij tot een professioneler en dynamischer imago van Stad Kortrijk, waar we allen trots op zijn.

Kom kijken en luisteren naar Ann Desauw, Account Manager bedrijfsvoering Stad Kortrijk.

Vincent Van Quickenborne, burgemeester: Stad Kortrijk is ook een merk. Dankzij de sjabloonsoftware kan elke stadsmedewerker dit merk met bijhorende look-and-feel bevestigen en versterken."

Bekijk hier het volledige programma van Shopt IT en schrijf snel in!