Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Therefore, een belangrijke bouwsteen binnen het Evergems Midoffice.

10/04/2017

Na lang twijfelen en zoeken heeft het gemeentebestuur Evergem gekozen om Therefore als document management systeem te gebruiken. De gemeente Evergem ziet Therefore als één van de belangrijkste bouwstenen om hun Midoffice omgeving vorm te geven.

Therefore bundelt heel wat van de gevraagde functionaliteiten waarnaar de gemeente op zoek was. Therefore beschikt onder andere over een uitgebreide tool om workflows uit te tekenen, een rapport – en formulier generator, een naadloze integratie met Microsoft Office, connectoren met bestaande software pakketten (Microsoft Exchange, Microsoft Sharepoint, …) en nog zoveel meer om alle documenten op één centrale plaats te bewaren.

Marc Goethals, Diensthoofd ICT, en Lorenzo Verschelde van het Gemeentebestuur Evergem geven op Shopt IT een inkijk in het hart van het Evergems Midoffice gebeuren. Zij vertellen niet alleen hoe ze eraan begonnen en wat de toekomstplannen zijn, maar laten ook zien hoe zij e-mail archivering en het registreren van inkomende post (zowel brievenpost als e-mail) hebben aangepakt. Verder vertellen ze ook hoe de facturen in de nabije toekomst geautomatiseerd verwerkt zullen worden en dan via Therefore in het boekhoudpakket worden ingevoerd.

Bekijk hier het volledige programma van Shopt IT en schrijf snel in!