Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Van Big Data tot waardevolle informatie op maat van de (interne)gebruiker en de burger.

27/04/2017

Big Data ‘What is in IT for me?’ is de vraag van één miljoen die bij heel wat organisatie en bedrijven leeft. Tijdens deze sessie op Shopt IT krijgt u een inzicht in een specifieke visie over hoe men op basis van grote hoeveelheden ‘ongestructureerde en gestructureerde data’ mensen in teams – zelfs over verschillende organisaties heen - kan laten samenwerken om te komen tot vlotte en hedendaagse dienstverlening naar de (interne)klant of naar de burger toe.

Op basis van een paar inspirerende ‘use cases’ worden nodige inzichten bijgebracht waaruit de toevoegde waarde van Big Data blijkt.

Bekijk hier het volledige programma van Shopt IT en schrijf snel in!