Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Tips voor een betere, gestructureerde en gecontroleerde aanpak van ICT in lokale besturen.

24/04/2017

Als consultant komt BA meer dan 20 jaar in lokale besturen en vaak is ICT een gedreven team van mensen die vooral bezig zijn met het blussen van brandjes.

In deze presentatie op Shopt IT praat Jan Guldentops, CEO van BA over de verschillende hulpmiddelen en principes die ze in die twee decennia geleerd hebben om op een efficiënte manier de essentiële informatica-infrastructuur van een OCMW of gemeente te runnen.
Het gaat dan om technische hulpmiddelen zoals een correct opgezette, proactieve monitoring, ticketingsysteem of hoe je best een inventaris of documentatie bijhoudt. Maar ook hoe je de juiste afspraken en verwachtingen creëert bij management, politiek en collega's en hoe je van de informatieveiligheidsconsulent een bondgenoot in plaats van een verplicht nummer maakt.

Bekijk hier het volledige programma van Shopt IT en schrijf snel in!