Mis de kennisdag 'Blockchain in de overheid' niet!

18/04/2017     Algemeen nieuws         811     0

Hoever staat onze overheid met Blockchain? Op de kennisdag "Blockchain in de overheid" geven we meer inzicht op de (r)evolutie binnen onze overheidsinstellingen die schouder aan schouder deze nieuwe concepten omarmen… 

Marloes Pomp brengt een overzicht van de blockchain initiatieven in Nederland. Roel Verhaert, Stadssecretaris Antwerpen licht de Antwerpse proof of concepts toe. Frank Robben,KSZ/eHealth-platform heeft het over de wenselijkheid van een agile aanpak over overheidsniveau's heen. Hans Arents belicht de rol die overblijft voor de overheid in een wereld vol blockchains.

Begint blockchain beloftes waar te maken? U komt het te weten op deze kennisdag. Schrijf snel nog in via https://v-ict-or.be/events/20170426-kennisdag-blockchain!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!