Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Op weg naar één digitale overheid!

19/04/2017

Onder regie van de Nederlandse Digicommissaris is bereikt dat alle overheidspartijen vertegenwoordigd zijn in de nationale governance van de Generieke Digitale Infrastructuur (GDI). Er zijn landelijke afspraken gemaakt over de financiering van voorzieningen. Maar bovenal, en dat is echt winst, is er een behoefte ontstaan bij overheidspartijen om het met elkaar te hebben over de veranderende GDI in het licht van de informatiesamenleving. Er is dus een ware cultuurverandering gaande die uitgaat van het principe ‘mensen centraal’.

Kom op Shopt IT luisteren naar keynote Hans van der Stelt, directeur bureau Digicommissaris, die terugkijkt en vooruitblikt op deze boeiende ontwikkeling!

Bekijk hier het volledige programma van Shopt IT en schrijf snel in!