Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Door nauwe samenwerking en complementariteit naar de realisatie van een dienstverleningsmodel.

09/05/2017

De stad Bilzen heeft een nieuw dienstverleningconcept uitgetekend waarbij het digitaal leveren van producten en diensten en de implementatie van een centrale balie centraal staan. Om dit concept in de praktijk te realiseren heeft de stad aan BCT de opdracht gegeven om het Corsa mid-office te implementeren. Dit betekent een intensieve samenwerking tussen verschillende partijen, zowel de stad Bilzen als BCT en haar partners, aangevuld met Tobania als leverancier van het CMS bundelen hun oplossingen en diensten in functie van de doelstellingen van het stadsbestuur. In deze sessie leert u hoe deze samenwerking tot stand is gekomen en de samenwerking in de praktijk wordt toegepast.

Kom 11 mei op Shopt IT luisteren naar Bert Daenen van BCT, Debby Peremans en Karoline Petermans van stad Bilzen.

Bekijk hier het volledige programma van Shopt IT en schrijf snel nog in!