Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De winnaars van onze zomerenquête!

26/09/2017

Tijdens de zomermaanden werd onze grote zomerenquête gelanceerd. Zowel managementfuncties (47%) als uitvoerende functies namen massaal en op een zeer constructieve manier deelgenomen. Met deze resultaten kunnen we aan de slag om onze toekomstplanning beter af te stemmen op uw vraag en noden.

Voor wat betreft onze opleidingen kijken we vooral in de richting van het extra bekendmaken en geeft één op vijf aan e-learning een goed alternatief zou kunnen bieden voor de moeilijke verplaatsingen bij technische opleidingen en die als duur worden aanzien (24%) en waarvoor de besturen geen budget meer vrij maken (16%). Een opmerkelijke beweging die te wijten blijkt te zijn door het niet langer verplicht zijn van opleidingen in de functionele loopbaan.

U wenst het liefst geïnformeerd te worden via nieuwsberichten en website, maar ook Linkedin blijkt in de top drie van de communicatiekanalen te zitten die samen meer dan 86% van u verkiezen. Het vertrouwen in de V-ICT-OR-communicatiekanalen blijkt zeer hoog te liggen (78%), hoewel u vraagt nog meer geïnformeerd te worden over ons begeleidingsaanbod en specialisaties. U ziet onze organisatie als een communicatiekanaal rond bovenlokale overheidsprojecten rond informatie en technologie.

Omtrent dit begeleidingsaanbod zegt maar liefst 95% dat we dit aanbod dienen te verhogen, met een zeer grote tevredenheid voor de lopende begeleidingstrajecten (81%). We halen hier een grote onderscheiding. Omtrent onze begeleiding maakt 46% zich vooral zorgen rond GDPR. Slechts 49% kent onze opleidingen hieromtrent, diegene die ze reeds hebben gevolgd zijn voor 89% meer dan tevreden met deze opleiding en daaropvolgende begeleiding.

U waardeert onze inzet binnen de regionale kenniskringen. Hoewel ze bij de managementfuncties nog deels ongekend zijn, wenst 15% van de deelnemers een uitbreiding naar staffuncties, secretarissen en schepenen.

Met dit en nog veel meer cijfermateriaal gaan we de komende maanden vooral aan de slag. De gevraagde accentverschuivingen krijgen de volle aandacht!

Ondertussen kunnen alvast enkele gelukkige winnaars nadenken over wat ze gaan kopen met onze vijf waardebonnen die we naar aanleiding van de enquête wensen te schenken:

Waardebon Coolblue 250 €

  • Gigi De Schryver, gemeentebestuur Brasschaat

Waardebon FNAC 50€

  • Tim Bernaers, Gemeentebestuur Zonhoven
  • Sophie Borderé, Informatie Vlaanderen - Departement Mobiliteit en Openbare Werken
  • Gunter D’Hondt, Stadsbestuur Ronse en OCMW Ronse
  • Andreas Lemarcq, Gemeentebestuur Anzegem

De winnaars krijgen een bericht via mail om de levering van de waardebon af te spreken.

Dank jullie voor de deelname!