Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Word jij lid van de Raad van Bestuur van V-ICT-OR?

06/10/2017

Hou je van de manier waarop het ambitieuze en kleine team van V-ICT-OR werkt? Wil je meesturen aan de richting waar deze dynamische ploeg heen gaat? Genoeg van werkgroepen en bijeenkomsten waar geen enkel resultaat uit voorkomt en die zonde van de verplaatsing zijn? Genoeg van individuele oplossingen zonder collectieve inzet van alle lokale besturen samen? Meewerken aan de generische referentiegemeente van de toekomst? Helpen aan radicale digitalisering van gemeenten? Wil je ons mee gaan ondersteunen en collectief helpen nadenken hoe de gemeente van morgen er kan uitzien?
Dan ben jij wellicht klaar om lid te worden van onze raad van bestuur!

We zoeken mensen die ons willen meewerken en input bezorgen omtrent op welke manier onze organisatie -voor en door interne ict-medewerkers en verantwoordelijken voor ICT -de lokale besturen nog beter van dienst kan zijn.

De enige vereiste is dat jij enkele jaren ervaring hebt met een ICT afdeling of dienstverlening in een lokaal bestuur en er nog steeds tewerkgesteld bent. Wij kijken er naar uit om onze raad uit te breiden!
Laat het ons snel weten info@v-ict-or.be en kom bij onze club!