Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

3-daagse opleiding IT beleid voor overheidsmanagers

17/10/2017

Bij veel overheidsorganisaties staat digitalisering hoog op de agenda, maar vaak worden IT-investeringen gezien als een kost en het IT-departement als een losstaande, uitvoerende dienst. Doordat IT te weinig onderdeel uitmaakt van de strategie levert ze vaak niet de verwachte waarde op.

AMS ontwikkelde een 3-daagse opleiding die overheidsmanagers inzicht biedt in welke structuren er nodig zijn binnen de organisatie om een geïntegreerd IT-beleid te voeren. Het uitgangspunt van een solide IT-beleid is dat IT-projecten an sich niet bestaan, ze vormen een integraal onderdeel van een aantal processen om je doelstellingen te bereiken. Academische Directeur Steven De Haes legt uit hoe je de ontwikkeling van jouw organisatie analyseert en hoe je stap voor stap van aparte IT- en businessperspectieven tot een geïntegreerde strategie komt: https://www.youtube.com/watch?v=OP0AYEHJtn4&feature=youtu.be

Meer info over de opleiding: https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/it-beleid-overheidsorganisaties/