Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Ontbijtsessie: GDPR-De rol van DPO, IT en leidinggevenden

16/10/2017

Met de komst van de GDPR wetgeving dienen heel wat KMO bedrijven hun "privacy en security beleid" te (her)bekijken via het opmaken van een "Informatieveiligheidsplan" die vervolgens op de werkvloer organisatiebreed dient toegepast te worden, wil men de GDPR wetgeving naleven. Het opmaken van een informatieveiligheidsplan wordt het best toevertrouwd aan een "Certified Data Protection Officier (DPO)" of "Gecertificeerd Functionaris gegevens bescherming" of met nog andere woorden de "Preventie adviseur voor gegevensbescherming".

Daarnaast heeft het management team, zaakvoerder een rol te spelen wil men structurele wijze "privacy en security by design" afdwingen.

Via dit seminarie wordt u (verder) ingewijd in de GDPR verplichtingen en in het bijzonder de rol van de verschillende actoren gaande van zaakvoerder, management team, DPO, ... ontrafeld.

Neem deel aan een van deze ontbijtsessies