Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

And the nominees are...

09/11/2017

Op 7 december worden de jaarlijkse e-gov awards uitgereikt, een gala-avond georganiseerd door Agoria en TMAB.  Deze awards bekronen de meest verdienstelijke informatiseringsprojecten van de publieke overheidsdiensten, en dit binnen 5 categorieën.

V-ICT-OR is terecht trots met een nominatie voor het project "Samen Aanbesteden" in de categorie “Samenwerking”.
Bijna een jaar intussen werd hard gewerkt aan een gezamenlijke aanbesteding voor generieke functies in de gemeenten. Het Nederlandse Gemma-2 model (Gemeentelijke Model Architectuur) werd vertaald naar VlaVirGem (Vlaamse Virtuele Gemeente), en op basis daarvan werden alle generieke componenten aanbesteed als kleine losse modules. Dit VICT-OR project vertaalt zich in een nieuw business model voor leveranciers; de nieuwe aanpak van gemeenten biedt tal van gezamenlijke voordelen.  

Samenwerken loont! V-ICT-OR is alvast trots met deze nominatie en op alle besturen die hun nek hebben uitgestoken om mee in dit traject te stappen!

Meer info op http://www.egov-awards.be/websites/e-govawards2017/