Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Trefdag Informatie Vlaanderen

29/11/2017

De tweede editie van de Trefdag Informatie Vlaanderen vindt plaats op donderdag 30 november 2017 in het ICC in Gent.

Ook V-ICT-OR tekent present voor deze dag. Kom zeker luisteren naar onze voorzitter Eddy Van der Stock die duiding geeft over de vertaalslag van politieke beleidskeuzes naar informatie en technologie via een slimme referentiearchitectuur met de sessie "Bouwdoos voor slimme gemeenten". Een eerste stap naar de opbouw van een slimme gemeente #SmartCity.
Bezoek ons ook op onze stand nr 29, en kom meer te weten over V-ICT-OR's dienstverlening rond gegevensbescherming (GDPR), onze tool voor maturiteitsmeting (GDPR), lopende projecten zoals digitale aangifte overlijden, horecavergunningen, opleidingen, kennisdagen en nog veel meer.

Afspraak alvast in de Hubert Van Eyckzaal, eerste verdieping, van 11:50-12:40 (sessie 14)