Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Unieke sessie over de implementatie en het managen van blockchain in de praktijk

15/12/2017

De blockchaintechnologie is al een tijdje de kinderschoenen ontgroeid. Justitie, gezondheidszorg en vastgoed zijn een paar voorbeelden van sectoren en domeinen waar blockchain zijn nut heeft bewezen. In het buitenland werd blockchain door overheden al succesvol geïmplementeerd. Zo is Georgië het eerste land dat het kadaster via blockchain regelt, zoals Forbes begin dit jaar al meldde. Ook hun andere overheidsdiensten willen ze via nieuwe technologie managen.

Daarom zijn wij bijzonder verheugd om dhr. Papuna Ugrekhelidze, Voorzitter van het Georgian National Agency of Public Registry (NAPR), Ministerie van Justitie, als gastspreker op dit event te ontvangen. Vanuit zijn functie is verantwoordelijk voor het implementatieproces van de blockchaintechnologie voor Georgische overheidsdiensten.

In deze sessie ligt de nadruk niet op de technologie en de softwareontwikkeling van blockchain maar op management en implementatie in de praktijk en de gevolgen hiervan.

Neem een kijkje op het programma en probeer er bij te zijn!