Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Workshop Horecavergunningen

18/12/2017

Op 18 december organiseert V-ICT-OR een workshop rond horecavergunningen in het VAC in Gent.
Aan de hand van werksessies willen we enerzijds het horecaloket toelichten, maar willen we anderzijds de inbreng van de deelnemers optimaliseren. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat tips & tricks van mensen die er praktisch mee bezig zijn het meest interessant zijn.

V-ICT-OR zit op deze dag ook samen met VVSG en Horeca Vlaanderen voor de verdere uitbouw van het horecaloket, waarin een integrale oplossing wordt aangeboden aan de (startende) horeca uitbater. Via dit systeem wordt de startende ondernemer door de voor hem specifiek geldende regelingen geleid. Het betreft de juiste keuze en afhandeling van verzekeringen, prijsaanduidingen, muziek , roken, alcohol, BTW bonnen, hygiëne, FAVV, milieu, bedrijfsafval, uithangbord, terras en ga zo maar door.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door EFRO subsidie.