Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Gedaan met kamperen voor de schoolpoorten in Tervuren

25/01/2018

We kennen de beelden allemaal. Ouders, gepakt en gezakt, in hun tent of kampeerstoel voor de schoolpoorten. Eerlijk toegegeven ziet het er soms wel gezellig uit, maar een correcte gang van zaken kan dit niet genoemd worden.

Een online aanmeldingssyteem kan dit probleem oplossen, maar ook scholen die nog geen tekort aan capaciteit hebben kunnen voordeel halen uit dit online syteem. De beschikbare plaatsen kunnen enerzijds op een objectieve manier verdeeld worden en anderzijds kan de administratieve last voor een belangrijk stuk opgevangen worden omdat verschillende aspecten door de software afgehandeld kunnen worden. V-ICT-OR stelt dit aanmeldingssysteem gratis ter beschikking voor scholen.

De gemeente Tervuren is reeds de 15e scholengroep die van dit systeem gebruik maakt en gaat ermee van start vanaf 1 februari 2018. De ouders van kinderen geboren in 2016 hoeven hun tent niet meer boven te halen en kunnen hun kind online aanmelden.

Meer info over het aanmeldingssyteem in Tervuren, klik hier.
Wenst u eventueel een toelichting op uw school, contacteer projecten@v-ict-or.be