Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Boek : Cyberrisico's - Een nieuwe dagelijkse realiteit voorgesteld in tien cases

16/02/2018

Marc Vael is sinds oktober 2017 de wereldwijde Chief Information Security Officer (CISO) van ESKO, een Belgische multinational met meer dan 1.500 medewerkers, met hoofdkantoor in Gent, die innovatieve geïntegreerde hardware- en software-oplossingen maakt voor de verpakkingsindustrie. Esko is deel van de Danaher groep.
Marc is daarnaast ook voorzitter van ISACA België, plaatsvervangend lid van de Vlaamse Toezichtscommissie, lid van het auditcomité van HoGent, bestuurder bij SAI en lid van de permanente stuurgroep van ENISA.

De digitalisering wijzigt de wereld waarin wij wonen en werken. De mogelijkheden om data te verzamelen en te gebruiken lijken eindeloos. De Smart City is geen verre droom meer maar een realiteit binnen handbereik. Een voorwaarde om succesvol actief te zijn in een gedigitaliseerde omgeving is voldoende aandacht besteden aan de veiligheid. In dit boek bespreekt Marc Vael 10 concrete gevallen met betrekking tot cyberveiligheid. Zij vormen een staalkaart van de belangrijkste risico’s in de cyberwereld.

Ontdek hier meer info