Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Hoe Antwerpen dagelijkse aanvragen "inname openbaar domein & evenementen" vlot verwerkt

21/02/2018

De stad Antwerpen heeft een oplossing gevonden voor de dagelijkse aanvragen voor "inname van openbaar domein" en "de organisatie van evenementen". Het GIPO-decreet leidde namelijk tot veel extra administratief werk.

Hoe kan je dit omslachtige proces optimaliseren? Stad Antwerpen zocht samen met Rombit naar een oplossing en vond één digitaal platform voor het beheer van innames openbaar domein. Van de aanvraag, adviesverlening en conflictdetectie in het GIPOD tot de planning, plaatsing van parkeerverbodsborden en handhaving.
De resultaten liegen er niet om.

Raf Christiaensen, Projectleider Tijdelijke Signalisatie licht zijn ervaring toe. Evenementen brengen gelijkaardige uitdagingen met zich mee: hoe kunnen de verschillende diensten efficiënt samenwerken?
Bart Van Delm van Rombit vertelt hoe je alle betrokken partijen in real-time up to date kan houden.

Schrijf snel in!

Kom tijdens Shopt IT op 26 april luisteren naar hun uiteenzetting!
U kan het volledige programma raadplegen en inschrijven via de website