Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Is uw IT departement de drijvende kracht of een belemmering van uw digitale agenda?

27/02/2018

Op Shopt IT vertelt Frank De Reymaeker aan de hand van een use-case hoe cloud netwerking als basis kan dienen voor uw digitaliseringstraject. In klaar en duidelijke taal wordt u uitgelegd hoe met “digitization” om te gaan en welke rol cloud networking hierin kan spelen. 

Wat is het belang van een digitale strategie en hoe kan uw IT departement en netwerk een ondersteunende kracht bieden?
Houden deze vragen u ook bezig, neem dan zeker deel aan deze sessie. Wij helpen u graag verder!

Frank De Reymaeker is een IT veteraan gepassioneerd door nieuwe technologieën en hun echte impact op het bedrijfsleven. Hij staat aan het hoofd van de Enterprise Networking afdeling van Cisco België en Luxemburg.
Frank is een enthousiaste spreker die nieuwe concepten en technologieën zoals het internet of Things (IoT), het Internet of Everything (IoE) en de digitale transformatie in een eenvoudige en verstaanbare taal kan brengen.

Kom op 24 april naar Shopt IT in het ICC in Gent om Frank aan het woord te horen.
Het programma én meer info om te inschrijven vindt u hier.