Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Kom "tooghangen" op Shopt IT met de Vlaamse Toezichtscommissie

07/03/2018

Nieuw dit jaar op Shopt IT is ons praatcafé, gepositioneerd in het midden van de beursvloer.

Gedurende de hele dag (met uitzondering van de catering momenten) kan je komen tooghangen bij één van onze uiterst interessante sprekers. Een losse babbel, een vraag die je al lang eens wou stellen, het kan allemaal! En dat vergezeld van een drankje dat onze barman of -vrouw van dienst u met plezier zal uitschenken.

Vanaf 10u40 tot 11u30 komen Anne Teughels en Caroline Vernaillen, adviseurs van de Vlaamse Toezichtcommissie voor het elektronische bestuurlijke gegevensverkeer de bar voor u open houden en beantwoorden graag al uw vragen over GDPR: Wat zijn voor u positieve elementen? Waar ziet u knelpunten? Wat zijn voor uw organisatie de grootste uitdagingen?

Beide dames willen u heel graag informeren en gaan graag in discussie!

Stel de vragen die in je omgaan en kom naar het praatcafé op Shopt IT op 26 april 2018 in het ICC in Gent.
Meer info & inschrijven via deze link