Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Oproep werkgroep - BuyIT Public

12/03/2018

BuyIT Public, dat is het project dat V-ICT-OR naar voor schoof tijdens de tweede PIO-oproep.
Het doel van het project is samengevat: Het comfort en de snelheid van IT aankopen verhogen door het automatiseren via een platform. Parallel willen we de transparantie verhogen en schaalvoordelen genereren. Klik hier voor meer info. .

V-ICT-OR wil dit project samen met jullie tot een succes maken. De contouren van het project zijn uitgetekend en deze toetsen we graag af met jullie. Tijdens een werkgroep gaan we met jullie graag dieper in op dit concept, luisteren we naar jullie adviezen en opmerkingen, en geven op die manier vorm aan een oplossing die lokale besturen beter in staat moet stellen om aankopen uit te voeren.

Dames en heren die zich geroepen voelen om deel uit te maken van deze werkgroep kunnen hun kandidatuur stellen via buyITPublic@v-ict-or.be

Wij kijken alvast uit naar een vruchtbare samenwerking.