Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Brandweer & Politie op Shopt IT op 26 april 2018

13/03/2018

Steven Vermeeren - Noodplanambtenaar voor Mechelen-Willebroek - komt op Shopt IT het letterlijke levensbelang van de informatiedeling tussen crisisactoren benadrukken.

In deze sessie gaat hij dieper in op de pro-actieve en calamiteit-gerelateerde informatienoden van hulpverleners en overheden. Hij overloopt welke multidisciplinaire tools er momenteel beschikbaar zijn, maar duidt ook hun gebreken en de valkuilen met betrekking tot hun grootschalige implementatie. Tot slot zoomt hij in op bottom-up initiatieven die bestaande leemtes opvullen, informatiedeling en beeldvorming laagdrempeliger maken en niet zelden kosten-efficiënter zijn.

Kom naar Shopt IT op 26 april in het ICC in Gent om Steven aan het woord te horen!
Meer info & inschrijven kan hier