Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR Academy krijgt een certificaat van de Antwerp Management School

20/03/2018

De opleiding "Hoe krijg ik IT onder controle" van V-ICT-OR Academy werd door de Antwerp Management School erkend als officiële opleiding en wordt toekomstgericht ook een mogelijk onderdeel van de opleidingen public management! Na het volbrengen van deze opleiding wordt dan ook een certificaat uitgereikt dat inzetbaar is als kennisvalorisatie voor eventuele vacatures bij de overheid. Een netwerk van Skills bouwen is alvast een bereikte doelstelling op die manier.

Opleiding : Hoe krijg ik IT onder controle?
Vele organisaties worstelen met de vraag hoe zij hun IT onder controle krijgen.
Deze tweedaagse opleiding van V-ICT-OR in samenwerking met de Antwerp Management School zal u hierop een antwoord geven.
Een trio van experts geeft u persoonlijk een high level opleiding aan de hand van technieken, trucs en tips.
Roel Verhaert is ere-stadssecretaris van Antwerpen; hij werd bij de start van zijn loopbaan door de stad Antwerpen opgeleid als mainframe programmeur. Hij volgde heel zijn loopbaan de ICT vanuit zijn verschillende functies. Hij schreef recent een boek over Blockchain.
Samen met professor Hans Mulder, en voorzitter van V-ICT-OR Eddy Van der Stock hebben zij één gezamenlijke passie : IT
Elk vanuit hun kennis en ervaring zullen zij gedurende twee dagen in een hoog tempo een interactieve opleiding geven over hoe de IT in een organisatie onder controle te krijgen is.

Naast het aanreiken van inzicht en analysetechnieken gaat tijdens deze opleiding de aandacht naar de wijze van communicatie.
De IT’ers, het management en de consultants hanteren begrippen die wel belangrijk klinken maar soms meer verwarring zaaien dan dat ze een efficiënte bijdrage leveren tot het oplossen van de bedrijfsproblemen.

Meer info over de opleiding vind je hier