Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Shopt IT 2018 - Microsoft CityNext: Het nieuwe Microsoft helpt steden te verbeteren met technologie.

23/03/2018

Op 26 april 2018 vertelt Johan Torfs (Microsoft) over Microsoft CityNext, een initiatief waarmee Microsoft, samen met zijn (lokale) partners, overheden wil helpen om het leven en de economie in steden te verbeteren met behulp van technologie met hierbij een "people-centric" approach voorop. "Hoe kunnen we een stad beter laten functioneren voor de eigen ambtenaren, de bedrijven die er zitten, de scholen die er zitten, maar ook voor burgers?” Een gemeente zonder gemeentehuis met pop-up balies, aan huis bezorgde paspoorten, raadvergaderingen van om het eender waar, analyse van big data, je gemeente in Minecraft formaat … zijn voorbeelden van projecten die allemaal op de onzichtbare CityNext platformlaag draaien. Start het onboarding proces samen met IT1!

Het volledige programma en de inschrijvingspagina vind je hier