Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Shopt IT 2018 - Belfius als digitale projectontwikkelaar en bruggenbouwer voor Smart Belgium

27/03/2018

Op 26 april 2018 vertelt Steven Benoit hoe Belfius actief meewerkt aan vernieuwende oplossingen voor prangende maatschappelijke problemen. Belfius heeft niet alleen een jarenlange vertrouwensrelatie met lokale besturen en gemeenten, maar is als bankverzekeraar ook vertrouwd met het disruptieve en innovatieve model dat nieuwe technologie met zich meebrengt. Aangezien er evenveel definities van een smart city zijn als er smart cities zijn heeft Belfius met Smart Belgium Services (SBS) een 100% zelfstandige dochter opgericht die dé digitale projectontwikkelaar én bruggenbouwer voor een Smart Belgium wil zijn. Door pro-actief samen te werken kunnen alle belanghebbenden immers goedkoper en sneller slimme oplossingen identificeren, opzetten, uitrollen en onderhouden. SBS zorgt voor de marketplace, de juiste tools, de innovatieve processen en het advies voor deze gemeenschappelijke digitale transformatie naar een future-proof Smart Belgium.

Meer info over het congres en inschrijvingen vind je hier