Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Buy IT public

18/04/2018

Met BuyIT Public wil V-ICT-OR de IT-behoeften van de lokale besturen via dit digitaal platform tegemoet komen. Het moet een plaats zijn waar lokale besturen kennis kunnen maken met de markt. V-ICT-OR wil een continu beschikbare Software as a Service (SaaS) met als aanvraagmodule, een intelligente automatische zoekfunctie, gevoed door generieke technische specificaties. Met een flexibel beheerde productencatalogus en geen statische of limitatieve productenlijst.

Op het platform kan je op basis van zoekcriteria een transparante vergelijking maken tussen producten en leveranciers. Wanneer je gekozen hebt, wordt op het platform het contract opgesteld en de betaling afgehandeld. Genre bol.com of Coolblue goes public.

Via BuyIT Public wil V-ICT-OR het proces voor de besturen vereenvoudigen, rekening houdende met de geldende regelgeving. Het platform zal het ook voor leveranciers van software aantrekkelijker maken om hun producten te presenteren aan de besturen. De ontwikkeling van BuyIT Public maakt deel uit van een PIO-project. Daarbinnen lanceert Victor een bestek om dit platform te ontwikkelen en koppelt dat aan de dienstverlening die nodig is om dit platform en de leveranciers te beheren.

Wie meer informatie wil, klik hier of mail naar dieter.dekerpel@v-ict-or.be