Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR vertelt op Shopt IT over het nieuwe horecaloket.

23/04/2018

Als horecaondernemer is het starten van een onderneming en het jaarlijks bijhouden van de juiste toelatingen, attesten, vergunningen, enz. een zeer complexe zaak.
Vanuit het EFRO/Hermes project "Digitalisering Horecavergunningen" is nu voor lokale besturen een "Mijn Horecaloket" ontwikkeld, waar ondernemingen direct al hun zaken gecentraliseerd met de overheid (en overheidsgerelateerd) kunnen afhandelen.

Een aantal lokale besturen hebben de afgelopen maanden piloot gedraaid met dit loket en hun bevindingen kunt u in deze workshop beluisteren, zodat u als lokaal bestuur zelf ook met dit eenvoudige en kosteloze loket aan de slag kunt voor een optimale dienstverlening aan uw horecaondernemingen. De sessie is vooral ook een aanrader voor uw horecacoaches en afdelingen lokale economie.

Vind hier meer informatie over Shopt IT dat nu donderdag (26 april) doorgaat in het ICC in Gent.