Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

GDPR debat ShoptIT

25/04/2018

Op het einde van ShoptIT (nu donderdag in Gent) willen we de discussie aangaan met de makers van producten die gebruikt worden door de publieke sector. Meer bepaald kiezen we die bedrijven die vaak in vraag gesteld worden, vooral in een omgeving waar de algemene verordening gegevensbescherming (GDPR) vanaf 25 mei heerst.

De GDPR legt de lat voor alle verwerkers en verwerkingsverantwoordelijken van persoonsgegevens in Europa gelijk. We stellen alvast de juiste vragen aan de deelnemers van het debat maar hadden ter voorbereiding aan u durven vragen hoe u denkt over het gebruik van cloudoplossingen.

Daarom durven we te vragen deze online enquête in te vullen, dewelke zal openstaan tot net voor het debat op donderdag. Tijdens het debat zullen we de resultaten van de enquête bespreken en gaan we hierover graag in discussie met de Vlaamse toezichtcommissie, Microsoft en Google.

Indien u nog niet ingeschreven bent voor Shopt IT, aarzel dan zeker niet dat nog snel te doen en mis dit debat niet!
Meer info over ShoptIT vind u hier