Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

USG Public Sourcing heeft de raamovereenkomst voor het inhuren van ICT profielen

06/06/2018

Op 4 mei 2018 heeft de Vlaamse Regering de gunning van de opdracht “Technische Ondersteuning door ICT-Profielen” aan de ICT-Dienstverlener USG Public Sourcing goedgekeurd. Deze raamovereenkomst laat entiteiten toe om tijdelijk ICT-profielen in te schakelen voor de uitvoering van concrete projecten en ICT-opdrachten. Het gaat hierbij om projectleiders, softwareontwikkelaars, technici, … kortom ICT-medewerkers met gespecialiseerde expertise.

Het contract werd, na het aflopen van de wettelijke wachttermijn, gesloten op 25 mei. Dit is ook de start van het Implementatieproject.  Dit project heeft als doel om, in overeenstemming met de voorwaarden van de raamovereenkomst en de goedgekeurde offerte, de ICT-Dienstverlening volledig operationeel maken.

De Effectieve aanvangsdatum van het raamcontract werd vastgelegd op 1 september 2018. Vanaf deze datum zal het mogelijk zijn om bestellingen te plaatsten volgens de modaliteiten van dit nieuwe raamcontract.

Op donderdag 28 juni van 10u tot 12h, nodigen USG Public-Sourcing en het Facilitair Bedrijf jullie uit op een infosessie in verband met de modaliteiten van dit contract.

Locatie : Herman Teirlinck gebouw – Havenlaan 86-88 Brussel – Auditorium Toots Tielemans

Vragen : Info@public-sourcing.be of Veerle.souffreau@solvus.be

Inschrijven voor de infosessie kan hier