Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Enquête van de Vlaamse overheid m.b.t datastandaarden binnen overheden, private partners en academia

13/06/2018

Vanuit de werkgroep Datastandaarden - OSLO van het Stuurorgaan Vlaams Informatie en ICT-beleid wenst men graag een onderbouwd beeld te krijgen m.b.t. waar overheden, private partners en academia hun accenten wensen te leggen op het vlak van datastandaarden. Op basis van de resultaten zal samen richting gegeven worden aan het beleid m.b.t. interoperabiliteit. Inzichten van lokale besturen zijn hierbij van groot belang!

Dit onderzoek m.b.t. datastandaarden is een initiatief van Universiteit Gent (onderzoeksgroepen Media, Innovatie en Communicatietechnologieën en Internet Technology and Data Science Lab) in samenwerking met Informatie Vlaanderen en het Agentschap Binnenlands Bestuur.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten.


Meer achtergrondinformatie vind je via: http://mict.iminds.be/data_standaarden/

Alvast bedankt!