Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Infosessie van Informatie Vlaanderen over "Mijn Burgerprofiel"

19/06/2018

Op dinsdag 3 en donderdag 5 juli 2018, telkens vanaf 9u30, organiseert Informatie Vlaanderen een toelichting over Mijn Burgerprofiel. Mijn Burgerprofiel laat uw organisatie toe om de dienstverlening aan burgers te optimaliseren.

Op 3 juli kunt u terecht in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel.
Op 5 juli komt u naar het Virginie Lovelinggebouw in Gent.

U schrijft zich in via deze pagina

Wat is Mijn Burgerprofiel?

Met Mijn Burgerprofiel krijgen burgers voor het eerst via één platform toegang tot hun persoonsgegevens die bij de overheid bekend zijn. Zowel op Vlaams, federaal als lokaal bestuursniveau. Die gegevens worden overzichtelijk verzameld op één profielpagina. Gebruikers linken van daaruit door naar specifieke e-loketten. Mijn Burgerprofiel was vroeger bekend onder de naam ‘Burgerloket’.

Programma

  • 09u30 Ontvangst met koffie
  • 10u00 Algemene presentatie over Mijn Burgerprofiel:
    • Wat is het?
    • Waar staan we midden 2018 en wat is de verdere planning?
    • Hoe sluit ik aan?
  • 11u30    Vragenronde en mogelijkheid tot feedback
  • 12u00    Netwerklunch met broodjes (tot 13u00)

Inschrijven

Inschrijven is gratis, maar verplicht.
U kunt zich inschrijven via deze pagina. Doe dit ten laatste op dinsdag 26 juni 2018.