Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vlaamse Regering keurt de opstart van Digitaal Archief Vlaanderen (DAV) goed

16/07/2018

Op 6 juli 2018 besliste de Vlaamse Regering om Digitaal Archief Vlaanderen op te starten. Digitaal Archief Vlaanderen moet de oplossing worden om de digitale duurzaamheid van informatie te garanderen. 

Met deze dienstverlening van Het Facilitair Bedrijf wil de Vlaamse Regering een oplossing bieden om de betrouwbaarheid, de bewijskracht, de toegankelijkheid en de leesbaarheid van digitale overheidsinformatie op korte en lange termijn te garanderen. 
Met deze goedkeuring wordt de aanbestedingsprocedure in gang gezet. Het Facilitair Bedrijf zal via een mededingingsprocedure met onderhandeling op zoek gaan naar een SaaS-oplossing (Software-as-a-service) die de benodigde hard- en software zal leveren voor Digitaal Archief Vlaanderen.
 
Klik hier voor meer info.
Nog vragen, contacteer dan het projectteam via digitaalarchief@vlaanderen.be