Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR vlogt - Overzicht van de voorbije week - 05.10.2018

05/10/2018

V-ICT-OR heeft niet stil gezeten deze week!

Maandag werd ons team versterkt met Andreas Nikolakopoulos. Andrea heeft bestuurskunde gestudeerd en heeft voeling met zowel de lokale besturen als de ICT sector. We zijn er van overtuigd dat het dus ook niet lang zal duren om Andreas in te werken! Welkom Andreas!

Dinsdag woonden we een infosessie van POD MI (Programmatroische Overheidsdienst Maatschappelijke Integratie) bij in Zonnebeke voor de provincie West-Vlaanderen en gingen we naar verschillende premium leden van V-ICT-OR voor een dag begeleiding en ondersteuning.

Donderdag woonden we de Regionale Kenniskring Noorderkempen bij waar we vooral de informatieveiligheidstool van V-ICT-OR bekeken en zagen hoe lokale besturen kunnen leren van elkaar.

En vandaag...
Vandaag vloggen we opnieuw :) en bereiden we ons voor op een nieuwe spannende en drukke week!

Veel kijkplezier!