Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De burger ligt wél wakker van digitalisering! En u?

23/10/2018

Op het najaarscongres Manage IT wil V-ICT-OR samen met de nieuwe bestuursploegen en hun organisaties stil staan bij de digitale transformatie, smart cities en innovatietrajecten. Samen met enkele algemene directies en burgemeesters bekijken we hun ideeën omtrent de lokale besturen van de toekomst. De agenda werd aangevuld met een aantal goede praktijken en bouwstenen om in te zetten bij deze digitale transformatie. Maar liefst acht lokale besturen geven alvast hun visie mee op de nieuwe legislatuur 2019-2024!

V-ICT-OR lanceert een generiek referentiekader waar gemeenten hun oplossingen en maturiteit daaromtrent kunnen gaan vastleggen. De lokale overheden zijn hierbij de enige overheidslaag die over een generiek referentiekader zullen beschikken.

Wie zich wil laten inspireren door de visie van de talrijke sprekers, aangereikte oplossingen en bovendien alvast een kijkje wil nemen op de referentiearchitectuur als houvast van de digitale transformatie voor zijn lokaal bestuur, kan zich hier inschrijven.