Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Heb jij (beleids)informatie en technologie onder controle?

25/10/2018

Een cruciale vraag die beantwoord werd in een boek dat gebruikt wordt als leidraad voor een opleiding die geregeld bij V-ICT-OR en AMS (Antwerp Management School) wordt gegeven. Tijdens deze opleiding worden ervaringen uitgewisseld en worden oefeningen in communicatie en analyse in groepen gemaakt.

Inzicht in de organisatie, inzicht in technologie, inzicht in de kosten en waarde van informatie en in het bijzonder de communicatie tussen ICT en management: daar gaat dit boek over.

Dit boek gaat niet over de realisatie van een ICT-project. Het gaat over het proces dat de realisatie vooraf gaat. Teveel ICT-projecten eindigen in mineur. De oorzaak ligt grotendeels bij de onvoorzichtige of onzorgvuldige voorbereiding. Dit kan vermeden worden en in dit boek vertellen we hoe dit kan.

Prof. dr. Steven De Haes, decaan Antwerp Management School en Hoogleraar Universiteit Antwerpen, schreef er alvast zijn mening over:

Artificial intelligence, blockchain, robotica, internet of things, data analytics,… Digitale transformatie en de daarbij horende disruptieve technologieën staan hoog op de agenda van veel organisaties. Hoewel enkele erg succesvol zijn in het gebruik van digitale technologie voor groei en innovatie, worden de meeste geconfronteerd met uitdagingen in het succesvol exploreren en exploiteren van de mogelijkheden die voortvloeien uit digitalisering.

Wil men daadwerkelijk waarde creëren uit digitale transformatie, dan dient deze geëmbed te zitten in zowel de strategie als operatie van de onderneming. Dit vraagt om managers met kennis van zowel de business als de technische aspecten van de digitale transformatie.

In dit boek reiken alumni van Antwerp Management School concrete handvatten aan om met meer succes digitale projecten tot waarde te laten komen. De inzichten in dit boek halen de auteurs uit hun jarenlange praktijkervaring gecombineerd met de kennis en expertise geput uit hun opleidingen en coaching op Antwerp Management School. Een uniek naslagwerk voor iedereen betrokken in digitale transformatieprojecten.

Wil jij een gratis exemplaar van dit boek ontvangen en de talrijke sprekers hieromtrent hun ervaring horen delen? Schrijf dan snel in voor Manage IT op 13 december 2018 in Hilton Antwerpen.

MEER INFO klik HIER