Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Welke slimme oplossingen kan het Facilitair bedrijf van de Vlaamse overheid u bieden de volgende legislatuur?

31/10/2018

Het opstarten van een nieuwe legislatuur en de daarbij horende meerjarenplanning gaan gepaard met heel wat uitdagingen, maar geven anderzijds ook heel wat opportuniteiten om structureel te gaan vernieuwen of om een andere aanpak te kiezen. Het is voor een nieuwe bestuursploeg niet altijd evident om de juiste keuzes te maken, zeker op vlak van ICT keuzes waar men geconfronteerd wordt met continue technologische wijzigingen. Hulp is hierbij zeker welkom want één feit is zeker; de burger ligt wakker van digitalisering!

Misschien wil u wel meer ontzorgd worden op vlak van uw ICT-huishouding zodat uw eigen ICT mensen aan de slag kunnen op andere vlakken?

Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid heeft een mooi aanbod aan ICT-diensten die met dat doel ook voor u ter beschikking staan. Tijdens hun break-out-sessie op ManageIT 2018, kan u dit aanbod ontdekken en dieper ingaan op wat het voor uw bestuur kan betekenen om met hen in zee te gaan. Spreker Filip Langenus, klantenbeheerder (FACILITAIR BEDRIJF) wandelt samen met u doorheen hun aanbod van oplossingen en raamcontracten. Zowel voor IT-personeel, specifieke bouwstenen die bijdragen aan uw informatieveiligheid, oplossingen voor een modern en conform datacenter, up to date netwerk, hard- en software voor uw mensen, en ga zo maar door …

Wil je deze en nog een aantal andere zeer interessante sprekerssessies volgen?