Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Heb jij je (beleids)informatie & technologie onder controle de komende legislatuur?

23/11/2018

Het spanningsveld tussen IT’ers en niet-IT’ers wordt alvast uitgeklaard.

Artificial intelligence, blockchain, robotica, internet of things, data analytics,… Digitale transformatie en de daarbij horende disruptieve technologieën staan hoog op de agenda van veel organisaties. Hoewel enkele erg succesvol zijn in het gebruik van digitale technologie voor groei en innovatie, worden de meeste geconfronteerd met uitdagingen in het succesvol exploreren en exploiteren van de mogelijkheden die voortvloeien uit digitalisering. Wil men daadwerkelijk waarde creëren uit digitale transformatie, dan dient deze geëmbed te zitten in zowel de strategie als operatie van de onderneming. Dit vraagt om managers met kennis van zowel de business als de technische aspecten van de digitale transformatie. Maar waarom falen heel wat van die projecten? Gebruikt men de juiste bouwstenen en architectuur?

Alumni van Antwerp Management School reiken concrete handvatten aan om met meer succes digitale projecten tot waarde te laten komen de volgende legislatuur. De inzichten in hun zopas verschenen boek halen de auteurs uit hun jarenlange praktijkervaring gecombineerd met de kennis en expertise geput uit hun opleidingen en coaching op Antwerp Management School. Een uniek naslagwerk voor iedereen betrokken in digitale transformatieprojecten in lokale overheden!

Alle deelnemers van Manage IT ontvangen GRATIS een exemplaar van het boek.

Roel Verhaert, ere-stadssecretaris (Antwerpen), Hans Mulder, professor (AMS) en Eddy Van der Stock, voorzitter (V-ICT-OR) vertellen er u alles over tijdens Manage IT 

Wil je deze en nog een aantal andere zeer interessante sprekerssessies volgen?