Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Infosessies met Proximus NV in het kader van telecommunicatiecontracten 2018

28/11/2018

De Vlaamse overheid heeft op 22 juni 2018 nieuwe contracten afgesloten met Nextel, Orange Belgium en Proximus voor de ondersteuning van haar telecommunicatiebehoeften. Deze contracten werden afgesloten voor een periode van 7 jaar maar kunnen vroegtijdig opgezegd worden na 5 jaar.

Proximus NV werd gekozen voor perceel 1 (vaste telefonie, marketingnummers & vaste datacommunicatie) en perceel 2 (mobiele telefonie, mobiele datacommunicatie voor professioneel gebruik).

De Vlaamse overheid gaat daarom samen met Proximus NV twee infosessies organiseren. Deze zullen doorgaan op 10 en 15 januari 2019. Beide sessies vinden plaats in het Consciencegebouw (Koning Albert II Laan 15, 1210 Brussel).

Alle informatie rond de twee infosessies kunt u terugvinden op onderstaande weblinks. Indien u zich wenst in te schrijven voor één van de informatiesessies, gelieve dan dezelfde weblinks te openen en u in te schrijven voor één van de twee sessies. Dit doet u door het formulier onderaan volledig in te vullen en in te dienen.

https://overheid.vlaanderen.be/agenda/infosessie-10-jan-vaste-mobiele-telefonie-marketingnummers-en-vaste-mobiele-datacommunicatie

https://overheid.vlaanderen.be/agenda/infosessie-15-jan-vaste-mobiele-telefonie-marketingnummers-en-vaste-mobiele-datacommunicatie