Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Laatste kans om in te schrijven voor Manage IT 2018

07/12/2018

Op het najaarscongres Manage IT (13 december in Hilton in Antwerpen) wil V-ICT-OR samen met de nieuwe bestuursploegen en hun organisaties stil staan bij de digitale transformatie, smart cities en innovatietrajecten. Samen met enkele algemene directies en burgemeesters bekijken we hun ideeën omtrent de lokale besturen van de toekomst. De agenda werd aangevuld met een aantal goede praktijken en bouwstenen om in te zetten bij deze digitale transformatie. Maar liefst 8 lokale besturen geven alvast hun visie mee op de nieuwe legislatuur 2019-2025!

V-ICT-OR lanceert een generiek referentiekader waar gemeenten hun oplossing en maturiteit daaromtrent kunnen gaan vastleggen. De lokale overheden zijn hierbij de enige overheidslaag die over een generiek referentiekader zullen beschikken.

Wie zich wil laten inspireren door de visie van de talrijke sprekers, aangereikte oplossingen en bovendien alvast een kijkje wil nemen op de referentiearchitectuur als houvast van de digitale transformatie voor zijn lokaal bestuur kan zich hier inschrijven.

Naast boeiende sprekers, een interessante beursvloer en de mogelijkheid om speeddates vast te leggen bent u 's avonds uiteraard ook welkom op het theaterdiner met een optreden van Bert Kruismans, de uitreiking van de Gouden Bit & de Gouden Byte Award, en vooral zeer lekker eten!

Geïnteresseerd? Inschrijven kan hier!