Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

ManageIT 2018: een overzicht

14/12/2018

Gisteren, op 13/12/18, organiseerden we de 10de editie van ManageIT. Het bleek een groot succes met bijna 300 aanwezigen.

Onze voorzitter, Eddy Van der Stock, opende het congres. Hij werd opgevolgd door Simon Vander Elst, Raadgever ICT en E-government van minister Homans, die een woordje uitleg kwam geven over de stand van zaken rond Vlaanderen Radicaal Digitaal dat kadert in de digitalisering van de Vlaamse dienstverlening. Op het einde van de voormiddag werd VlaVirGem gelanceerd, een interactief portaal waarlangs lokale besturen via V-ICT-OR allerhande tools aangereikt krijgen om hun IT-architectuur te analyseren, eventuele werkpunten te identificeren en deze dan ook op te lossen.

De rest van de dag konden de deelnemers sessies uitkiezen die zij zelf interessant vonden. Allerhande organisaties, lokale besturen en leveranciers kregen de kans hun projecten en ideeën voor te stellen. Speed dates, een concept dat in deze editie van ManageIT voor het eerst werd geïntroduceerd en waarbij deelnemers met leveranciers en organisaties een persoonlijk gesprek van enkele minuten konden aangaan, bleken een groot succes.

Na de sessies volgden de receptie en het theaterdiner met een gastoptreden van Bert Kruismans, die tegelijkertijd ook optrad als host. Tijdens het diner werden respectievelijk Stad Roeselare en het Agentschap Binnenlands Bestuur bekroond met de Gouden Bit Award en Gouden Byte Award. Een grote proficiat daarvoor!

Onze oprechte dank aan alle aanwezigen en aan onze sponsors. Afspraak op ons volgende event: ShoptIT 2019 op 16 mei 2019!

Foto's

   

   

   

   

Aftermovie