Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR zorgt voor ferme besparingen in IT-uitgaven

21/12/2018

Eerder deze week sloot de opdrachtencentrale van V-ICT-OR een overeenkomst af zodat zij vanaf 2019 zeer voordelige Microsoftlicenties kan aanbieden aan haar leden. Deze overeenkomst kan leiden tot een ferme besparing in de budgetten van onze Vlaamse steden en gemeenten.

Dit initiatief kadert in het VlaVirGem* verhaal waarin V-ICT-OR van elke stad/gemeente een ‘Smart City’ wil maken. Het is dan ook via dit portaal dat men bestellingen van zowel Microsoft licenties als aanvullende diensten, zoals implementatiebegeleiding en opleiding zal kunnen ingeven. Tijdens de onderhandelingen werd er steeds naar gestreefd dat dit de goedkoopste prijs zal zijn. Ook het aanbod en het beheer van de licentiemodellen zal op een overzichtelijke manier weergegeven worden, iets wat vaak een struikelblok bleek te zijn bij lokale besturen.


Leden van V-ICT-OR kunnen toetreden tot de opdrachtencentrale door aan hun gemeenteraad deze modelbeslissing voor te leggen.

 

Een beperkte greep uit de wel zeer voordelige aanbiedingen voor de V-ICT-OR leden:

(Vanaf 100 licenties) (prijzen per maand excl. BTW)

M365 E3 ShrdSvr ALNG SubsVL MVL PerUsr

23,27 €

M365 E5 ShrdSvr ALNG SubsVL MVL PerUsr

48,15 €

O365E3 ShrdSvr ALNG SubsVL MVL PerUsr

14,86 €

O365E5 ShrdSvr ALNG SubsVL MVL PerUsr

30,59 €

M365F1FullUSL ShrdSvr ALNG SubsVL MVL PerUsr

7,28 €

O365E1 ShrdSvr ALNG SubsVL MVL PerUsr

4,62 €


*VlaVirGem.be of Vlaamse Virtuele Gemeente verzamelt alles wat nodig is om van jouw stad of gemeente een ‘Smart City’ te maken.
Van oplossingscatalogus over informatieveiligheidstool, maturiteitsmeting, referentiearchitectuur, bouwstenen, masterplan, digitale boeken en nog veel meer.