Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Ontdek de volledige werking van vlavirgem.be op onze kennisdag op 29 januari

09/01/2019

Meet, weet, vergelijk en verbeter uw gemeente!

VlaVirGem.be is het gloednieuwe portaal waar u eindelijk zicht krijgt op de werking van uw gemeente. Ontdek hoe de Vlaamse Virtuele Gemeente werkt en hoe u uw werking kunt verbeteren.

Een belangrijk deel van vlavirgem.be is de oplossingscatalogus: deze stelt u in staat om de link te maken tussen de noden van uw lokaal bestuur (referentiecomponenten) en de bestaande software om daaraan tegemoet te komen (oplossingen).

Hoe werkt het concreet? U hebt enkele databases ter beschikking (referentiecomponenten, oplossingen, standaarden, leveranciers) die u kunt verkennen. U kunt oplossingen aanduiden die u als lokaal bestuur gebruikt. U kunt scores geven aan de verschillende toepassingen die u gebruikt, met een woordje uitleg. U ziet ook welke oplossingen aan welke standaarden voldoen. Eens u alle oplossingen hebt aangeduid, kunt u op een kaart al uw types dienstverlening bezichtigen, gelinkt aan de corresponderende oplossingen.

Ontdek tijdens deze GRATIS kennisdag de mogelijkheden van de oplossingscatalogus op vlavirgem.be en ga aan de slag!

>> 29.01.2019 - Kennisdag - Let the games begin op vlavirgem.be!