Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Save the date - Shopt IT 2019

16/01/2019

Het programma is nog in volle opbouw, maar wij kijken er alvast naar uit!
Donderdag 16 mei 2019 organiseren we opnieuw Shopt IT in het ICC in Gent.

V-ICT-OR kende de jongste jaren een zeer sterke groei. We hebben ons niet alleen opgeworpen tot belangrijkste belangenbehartiger van de lokale mandataris of ambtenaar in het lokale bestuur, ook de bedrijven vinden in V-ICT-OR vzw de broodnodige katalysator binnen het e-gov gebeuren. Fundamenteel in onze werking is kennis overdracht en netwerking.

ShoptIT is de hoogmis voor alles wat betreft informatie en technologie in de lokale publieke sector -staat helemaal in teken van Smart City dit jaar! Met 32 sprekerssessies en een gevulde beursvloer met slimme producten en diensten willen we ook tijdens deze editie onze bezoekers een compleet pallet met oplossingen voor slimme lokale overheden aanbieden.
 
Wie mee aan de digitale toekomst van de lokale besturen wil schrijven mag niet ontbreken.
 
Speciale aandacht dit jaar gaat naar de hulpverlenings- en politiezones die in hun dagelijkse werking beroep moeten kunnen doen op feilloze technologie en informatie-uitwisseling.

>> Aftermovie van 2018
>> Schrijf nu al in voor 2019