Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Bespaar in uw IT-uitgaven via de aankoopcentrale van V-ICT-OR

10/01/2019

Nog net voor de jaarwisseling sloot de opdrachtencentrale van V-ICT-OR een overeenkomst af zodat er vanaf 2019 zeer voordelige Microsoftlicenties kunnen aangeboden worden aan de V-ICT-OR leden. Deze overeenkomst kan leiden tot een ferme besparing in het budget van uw bestuur!  
 
Dit initiatief kadert in het VlaVirGem verhaal waarin V-ICT-OR van elke stad/gemeente een ‘Smart City’ wil maken. Het is dan ook via dit portaal dat men bestellingen van zowel Microsoft licenties als additionele services, zoals implementatiebegeleiding en opleiding zal kunnen ingeven. Tijdens de onderhandelingen werd er steeds naar gestreefd dat dit de goedkoopste prijs zal zijn. Ook het aanbod en het beheer van de licentiemodellen zal op een overzichtelijke manier weergegeven worden, iets wat vaak een struikelblok bleek te zijn bij lokale besturen. 

Met dit project streven we het rode prijzen principe na. Vindt u ergens anders toch een betere prijs, contacteer ons dan via aankopen@v-ict-or.be.

>> Meer info